Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11635

Vacature: Secretaresse voor Mercuri Urval in Eindhoven

VACATURENR bv-11635 (08-12-2017)

klantvriendelijk, organisatietalent en coördinator
Jouw rol is het verlenen van secretariële en commerciële support aan de adviespraktijk van een 15-tal consultants. Je voert professioneel agendabeheer, verzorgt correspondentie en de correcte lay-out van offertes en rapportages. Daarnaast bewaak je mede de voortgang van de projecten, houdt markt-, klant- en financiële gegevens bij in onze systemen. Je bent een belangrijk verlengstuk van het management en draagt actief bij aan een prettige werksfeer. Tevens fungeer je als receptioniste, waarbij je klanten ontvangt en kandidaten begeleidt bij het afnemen van assessments. Je werkt collegiaal en nauw samen met een parttime collega.

Wij zoeken een moderne secretaresse die snel schakelt, het totaal overzicht behoudt en de juiste prioriteiten weet te stellen. Je vindt het een uitdaging om intensief samen te werken met veeleisende professionals, ieder met hun eigen werkstijl. Jouw profiel:
  • Een voltooide havo of vwo-opleiding, gevolgd door een secretariële of commercieel administratieve opleiding.
  • Relevante secretaresse en/of support ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de zakelijke, ICT en/of bancaire dienstverlening.
  • Een handige gebruiker van alle MS Office applicaties en andere softwarepakketten.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Bij voorkeur woonachtig in de nabijheid van Eindhoven.

Mercuri Urval biedt een coördinerende rol en veelzijdige fulltime secretaresse/ management assistente positie (minimaal 32 uur p/week). Veel vrijheid om de supportrol naar eigen inzicht professioneel vorm te geven. Een succesvol adviesbureau met leuke internationale contacten, heldere procedures en rapportages. Een ambitieus en prestatiegericht bedrijf waarin collegialiteit, humor en aanpakken belangrijk wordt gevonden.

Ben je de verbindende persoon die onze organisatie kan versterken? Solliciteer via de button of via www.mercuriurval.nl. De vacature vind je met ref.nr. 4410 of via de zoekterm ‘Secretaresse’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leen van den Oord, secretaresse, op 040 - 266 98 00.

Mercuri Urval is een vooraanstaand internationaal adviesbureau voor Executive Search, Professional Recruitment en Talent & Leadership advisory services. Wij adviseren, al ruim 50 jaar, organisaties over de lastigste beslissingen die er genomen moeten worden: beslissingen over mensen. In onze visie bepaalt het hebben van de juiste mensen of een strategie echt gaat werken. We verbinden daarom in onze dienstverlening de mensen met de strategie van de organisatie. In Nederland werken wij vanuit drie vestigingen, voor het kantoor in Eindhoven zijn wij op zoek naar een evenwichtige Secretaresse.

Solliciteren
Meer info  www.mercuriurval.nl