Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11668

Vacature: Parttime/Fulltime Officemanager voor Merhottein in Den Bosch via Boelen Adviesgroep

VACATURENR bv-11668 (22-12-2017)

Vacature: Parttime/Fulltime Officemanager voor Merhottein in Den Bosch via Boelen Adviesgroep

Onze opdrachtgever, Merhottein B.V., heeft sinds 1965 het exclusieve agentschap van het bekende damesschoenenmerk Gabor voor Nederland en Luxemburg. Het in Zuid-Duitsland gevestigde familiebedrijf behoort tot de meest toonaangevende schoenenbedrijven in Europa. Gabor is in Nederland een toonaangevend damesschoenenmerk aan de bovenkant van het middensegment. Het merk kenmerkt zich door telkens aansprekende en modieuze collecties te leveren met een uitstekende pasvorm en kwaliteit. Ook de organisatie om de collecties heen staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Per jaar worden twee hoofdcollecties geleverd die na de uitlevering ook deels kunnen worden nabesteld. Merhottein B.V. verkoopt de Gabor collecties aan gerenommeerde schoenen speciaalzaken, schoenenketens, shop-in-shop, mono brandstores en webwinkels. De buitendienst verkoopt de hoofdcollecties voornamelijk vanuit de showroom in Nieuwegein (C.A.S.T) en vanuit het kantoor in ‘s-Hertogenbosch. Een groot deel van de nabestellingen en alle ondersteunende werkzaamheden worden door de binnendienst verricht. Vanwege een vrijkomende vacature, zijn we voor onze opdrachtgever op zoek naar een organisatorisch sterke en meewerkende

OFFICEMANAGER

(32 tot 40 uur p/w)


Profiel functie
Als officemanager ben je, als rechterhand van de directeur, verantwoordelijk voor de gehele binnendienst uitgezonderd de financiële administratie. De binnendienstactiviteiten bestaan voornamelijk uit contacten met klanten, Gabor en leveranciers, het ondersteunen van de buitendienst, orderadministratie, klachtenafhandeling met bijbehorende magazijnwerkzaamheden en marketingactiviteiten. Dit vindt plaats vanuit het kantoor in ‘s-Hertogenbosch. De ondersteuning door ICT hulpmiddelen is uitstekend. Je geeft leiding aan 3 ervaren kantoormedewerkers en uiteraard werk je zelf ook actief mee. Daarnaast bewaak en verbeter je waar mogelijk de efficiency van de binnendienstactiviteiten. Er is wekelijks overleg met de directeur en verkoopleider. Tot slot assisteer je de directeur/eigenaar in voorkomende gevallen.

Profiel kandidaat
Je bent een ervaren officemanager die zich het meest thuis voelt in een kleine, betrokken organisatie waar inzet, flexibiliteit en verantwoordelijkheid op prijs worden gesteld. Stressbestendigheid en een dienstverlenende instelling zijn van belang. De afgelopen jaren heb je leidinggevende ervaring opgedaan in een bij voorkeur verkoopondersteunende omgeving. Je weet anderen op natuurlijke wijze te motiveren. Naast dat je actief meewerkt, weet je het overzicht te behouden en prioriteiten te stellen. Zelfstandigheid, groot verantwoordelijkheidsgevoel en integriteit zijn belangrijke kernwaarden. Je bent communicatief vaardig en beschikt over uitstekende beheersing van de Duitse taal, in zowel woord als geschrift. Je bent woonachtig, of bereid te gaan wonen, op bereisbare afstand van ‘s-Hertogenbosch.

Geboden wordt
Een zelfstandige leidinggevende functie waarbij je eindverantwoordelijk bent voor alle verkoopondersteunende werkzaamheden binnen de binnendienst van een ambitieus en succesvol damesschoenenmerk. Eigen inbreng wordt verwacht en gewaardeerd.

Uw reactie
Indien je belangstelling hebt voor deze vacature ontvangen we je sollicitatie graag via a.wehberg@boelenadvies.nlof via onze site www.boelenadvies.nl. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Anouk Wehberg via 033-4950497.

Solliciteren
E-mail  a.wehberg@boelenadvies.nl