Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11739

Vacature: Recruiter voor Koraal in Noord-Brabant

VACATURENR bv-11739 (16-01-2018)

Koraal biedt een uniek, integraal aanbod van zorg, onderwijs én arbeid voor mensen met een complexe problematiek, waarbij de ondersteuning van cliënten en leerlingen in elk van hun levensdomeinen (wonen, leren, werken) op elkaar wordt afgestemd. Koraal heeft meer dan 30 locaties welke zijn ingedeeld in zes regio’s in Limburg en Noord-Brabant. Daarnaast heeft Koraal een landelijk werkend expertisecentrum waarin alle specialistische kennis gebundeld wordt. Koraal biedt aan meer dan 5.000 cliënten per dag ondersteuning en advies. Er zijn meer dan 3.500 medewerkers werkzaam. Wil je meer weten over Koraal? Kijk dan op www.koraalgroep.nl

Koraal vindt het belangrijk om op alle fronten te blijven innoveren. Ook wat betreft de benadering van de arbeidsmarkt. Om kansen te ontdekken binnen de krappe arbeidsmarkt van zorg en onderwijs is de nieuwe functie van Recruiter ontstaan voor de regio Noord-Brabant.

RECRUITER

Inspirerende en professionele verbinder


Functieomschrijving:
Als recruiter ben je primair verantwoordelijk voor het vinden van de juiste professionals binnen de zorg en onderwijs. Hiervoor zet je onder meer jouw eigen netwerk in en die van jouw collega’s. Je bent specialist op arbeidsmarktgebied binnen de zorg en onderwijs en fungeert als eerste aanspreekpunt voor sollicitanten. Hierbij zorg je dat je ook de juiste informatie krijgt van de lijn die relevant is voor sollicitanten en adviseer je gevraagd en ongevraagd de vacaturehouders. Je bent tevens gesprekspartner voor de collegae van de decentrale P&O afdelingen. Je begeleidt het hele traject binnen de werving & selectieprocedure.

Functieprofiel:
Belangrijk in deze functie is dat je als persoon denkt in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, vasthoudendheid en flexibiliteit zijn eveneens belangrijke eigenschappen. Je bent in staat om zowel extern als intern de juiste verbinding te maken, waarbij je gebruik maakt van jouw uitstekende sociale vaardigheden. Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding en hebt recruitment ervaring, bij voorkeur binnen de zorg of onderwijs.

Aanbod:
Koraal biedt een uitdagende baan met ontwikkelkansen binnen een lerende organisatie. Een functie waarbij je te maken krijgt met diverse disciplines, samenwerkingsverbanden, culturen etc. Het gaat hier om een dienstverband voor de duur van 1 jaar met perspectief op een vaste aanstelling. De inschaling vindt plaats conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 60 (maximaal € 4385 bruto per maand, afhankelijk van relevante werkervaring). Verder kent Koraal een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en een eindejaarsuitkering.

Reageren:
Hebben wij je interesse gewekt met bovenstaande omschrijving, solliciteer dan nu en stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar: rohan.bruggink@schakelpunt.com

Voor meer informatie kun je bellen met Rohan Bruggink op +31(0)6-55831741.

E-mail  rohan.bruggink@schakelpunt.com
Meer info  www.koraalgroep.nl