Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11749

Vacature: Multimedia Designer voor Darmand Group in Weert

VACATURENR bv-11749 (19-01-2018)

MULTIMEDIA DESIGNER M/V


Darmand Group is meer dan 20 jaar actief in de professionele beauty branche. Met vier internationale merken in de beauty, permanente make-up en nagel business en export naar 52 landen wereldwijd is Darmand Group een toonaangevende organisatie wereldwijd. Voor ons marketingteam zijn wij op zoek naar een creatieve

MEDIA DESIGNER (fulltime)
Ben jij goed in audio visueel ontwerpen? Vind je het leuk om van concept tot creatie uiteenlopende video’s te creëren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

TAKEN
Je houdt je bezig met het bedenken en ontwerpen van unieke, creatieve videocontent voor de merken van Darmand Group. Dit kunnen commerciële, educatieve of technische video’s zijn.
Het gaat om het volledige traject: concept, storyboard, pre-productie, productie, en post-productie. Van de juiste belichting tot het digitaliseren van het geluid en de afwerking.

FUNCTIE EISEN
Je bent goed op de hoogte van de laatste ins-en-outs in audio visuele mogelijkheden en bent commercieel en doelgericht. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je bent flexibel en in staat snel te schakelen. Je bent een snelle werker, met oog voor detail en in staat ons de geweldigste resultaten te bieden.

Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende eisen:
  • Creatief
  • Gedreven
  • Je denkt “out of the box”
  • Snelle werker
  • Tenminste 2 jaar ervaring
  • Ervaring met videobewerkingsprogramma’s zoals Adobe After Effects en Adobe Premiere
  • MBO of HBO niveau
  • Woonachtig binnen een straal van 30 km van Weert

INTERESSE
Is deze vacature je op het lijf geschreven? Denk je graag inhoudelijk en conceptueel mee met de ontwikkeling van A-merken in de internationale nail & beauty industry? Wij ontvangen graag jouw reactie met CV! Je kunt je CV en begeleidende brief mailen t.a.v. mevr. C. van den Berg naar jobs@cnc-int.nl

Op www.darmandgroup.com vind je meer informatie over onze merken.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst

E-mail  jobs@cnc-int.nl
Meer info  www.darmandgroup.com